Vuoden hauskin ja umpisavolaisin peli on täällä – Iisalmen Kiekka!


IisalmenKiekkaKansi6Vuoden hauskin ja umpisavolaisin peli on täällä – Iisalmen Kiekka!

Kuka kerää pisteet ja on ensimmäisenä torilla? Vuan annahha olla…Savossa kun ollaan, niin pieni kuljailu kuuluu asiaan. Onko se kieroa vai ei, vastuu on pelaajalla…

Ylä-Savon Nuorkauppakamari ry:n suunnittelema lautapeli on valmistettu Suomessa. Kuvituksesta vastaa iisalmelainen sarjakuvataiteilija Petteri Tikkanen.

Iisalmen Kiekka -lautapeli on saatavilla 26.11. alkaen Bar & Cafe Gracevillestä (Kauppakatu 15) sekä ravintola Raatihuoneelta (Kauppakatu 22).

Voit hankkia pelin myös Iisalmen joulunavajaisissa Keisarinkulmasta la 28.11. klo 11-13, Antinkatu 10:n joulumessuilla su 29.11. klo 10-16 ja Iisalmen yrittäjänaisten joulumyyjäisissä Olvihallilla su 13.12. klo 12-15. Hanki omasi nopeasti pukin konttiin!

kiekka_fb_kansiIisalmen Kiekka -peli sisältää pahvisen, tukevan ja tyylikkään pelilaudan, nopan, neljä pelinappulaa, säännöt ja pistelaskupohjan. 77 mielenkiintoista tehtäväkorttia kertovat Iisalmen seudun arjesta ja elämästä, ja 45 kuljailukorttia sotkevat peliä jännittäväksi. Peli on pakattu laadukkaaseen, kaksiosaiseen laatikkoon.

Ikäsuositus on 15+. Aikuisten seurassa perheen pienimmätkin voivat pelata helpotettua versiota.

Postituskin onnistuu! Pelin hinta on 25 euroa sekä mahdolliset toimituskulut.

Tee tilaus osoitteeseen jcylasavo@gmail.com ja kerro yhteystiedot sekä tilaamiesi pelien määrä. Saat paluupostissa maksuohjeet ja sovitaan toimitustapa (nouto Iisalmen keskustasta, Posti, Matkahuolto).

Tykkää ja seuraa

www.facebook.com/iisalmenkiekka