Kiitos! Joulupuu keräsi huikean määrän lahjoja

Tällaisia uutisia on aina ilo kertoa: Joulupuu Ylä-Savo -keräys keräsi yli tuhat lahjaa. Iisalmen, Vieremän ja Sonkajärven keräyspisteistä lahjoja kertyi 871 kappaletta. Kiuruvedellä kertyi 229 lahjaa.

Yhteensä siis 1100 lahjaa yläsavolaisille perheille!

Joulupuu-projektin vetäjä Rea-Mari Repo, Iisalmen seurakunnan edustaja Virpi Jukarainen, kamarin vuoden 2018 puheenjohtaja Vili Åberg ja vuoden 2017 puheenjohtaja Jarno Nousiainen lahjojen luovutuksessa.

Joukossa on eri-ikäisille lapsille kaikenlaisia mukavia lahjoja, kuten 20 kappaletta 50 euron arvoisia lahjakortteja – kiitoksia Driving Team Oy, Driv-Yhtiöt Oy ja Kuljetuspalvelu Cargo Team Oy upeasta lahjoituksestanne!

Suuri kiitos keräyspaikoillemme, jotka ovat lahjoittaneet myös paketointitarpeita Joulupuiden luokse:

Kiuruveden Tokmanni,  Iisalmen K-Citymarket, Iisalmen Prisma, Iisalmen K-Supermarket Torikulma, Ravintola Raatihuone ja OP Pohjois-Savon Iisalmen konttori, Sonkajärven S-market ja Vieremän S-market. Lisäksi Ponsse Vieremän henkilökunta keräsi lahjoja.

MLL:n Kiuruveden paikallisyhdistys on pitkään hoitanut Kiuruveden keräystä ja nämä 229 lahjaa menee menevät suoraan kiuruvetisille perheille. Kiitos ja lämpimät terveiset!

Kiitos myös Riikalle Ylä-Savon Osuuspankista, joka päivysti päivän vapaaehtoisena Joulupuulla. OP on luonut Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Hiiop-vapaaehtoistyöpalvelun (linkki). Lisäksi OP on kannustanut työntekijöitään tekemään päivän vapaaehtoistyötä. Ilman auttavia käsiä ei synny mitään.

Kiitos Iisalmen seurakunnalle ja Ylä-Savon Sotelle, jotka välittävät lahjat niitä tarvitseville.

Huh huh! Paljon kiitoksia kaikille joulupukin pikku apulaisille, lahjoittajille, yhteistyökumppaneille ja projektipäällikkö Rea-Marille, joka  luotsasi tätä projektia.

Tätä nuorkauppakamari on: yhdessä tekemistä hyvien juttujen eteen. Tarvitaan kuitenkin aina joku, joka johtaa, ratkaisee ongelmia ja saa porukan tekemään ja etenemään. Tarvitaan siis johtaja.

Tarvitaan myös ideoita. Joulupuu-keräys on alkanut jo vuosia sitten jonkun ideasta ja se on kasvanut valtakunnalliseksi keräykseksi, jota eri nuorkauppakamarit eri puolilla Suomea toteuttavat. Ylä-Savon nkk on tehnyt keräystä jo kymmenen vuotta.

Jos sinulla on ideoita, joilla voi vaikuttaa positiivisesti ympäristöön tai sinua kiinnostaa opetella johtamista tai projektinhallintaa, tai hmm, oppia hyväksi paketoijaksi, niin laita postia osoitteeseen jcylasavo@gmail.com. Nuorkauppakamaritoiminta on 18-40-vuotiaille itsensä kehittämistä ja verkostoitumista varten.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!