Kiinnostaako sinua itsesi kehittäminen? Haluatko kartuttaa opiskelu- ja työelämän taitojasi ja oppia uutta? Onko sinulla jokin idea, jolla haluat tehdä maailmaa paremmaksi paikaksi? Pidätkö hauskoista juhlista?

Jos vastasit kyllä, niin lämpimästi tervetuloa nuorkauppakamaritoimintaan löytämään uusia ystäviä niin omalta paikkakunnaltasi, Suomesta kuin koko maailmasta!

Koulutamme huomispäivän johtajia ja positiivisen muutoksen tekijöitä.

Tarjoamme jäsenille mahdollisuuden itsensä kehittämiseen, verkostoitumiseen ja ainutlaatuisiin kokemuksiin:

1. Yksilön kehittyminen tulevaisuuden tekijäksi
2. Jatkuvuus ja taloudellinen vakaus
3. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
4. Yrittäjähenkisyys

Ylä-Savon Nuorkauppakamari tunnetaan mm. Olusten perustamisesta, lasten liikennepuiston luomisesta ja lukuisista hyväntekeväisyystempauksista. Jäsenemme ovat erilaisissa elämäntilanteissa ja eri aloilla, mutta kaikkia yhdistää pieni pilke silmäkulmassa, halu vaikuttaa yhteiskuntaan myönteisesti sekä pyrkimys kehittyä ja kasvaa ihmisenä.

Toimintaamme kuuluvat mm. yhteiset lounaat, yritysvierailut ja uusien asioiden opettelu erilaisten projektien ja koulutusten parissa. Kehitätkö sinä kanssamme Ylä-Savoa? Pieni tai iso asia, yhdessä me teemme sen.

Mukaan pääset yksinkertaisella tavalla: ota yhteyttä.

Ota yhteyttä sähköpostilla jcylasavo (at) gmail.com, nykäise hihasta puheenjohtajaa tai kerro palautelomakkeella, että haluat tutustua toimintaan.  Voit tykätä myös Facebookissa ja laittaa sitä kautta viestiä. Mennään vaikka kahville.

P.S. Toimintamme on suunnattu 18-40-vuotiaille, mutta perheen pienimmät ja kaikenikäiset avecit ovat lämpimästi tervetulleita kamarin tapahtumiin.