Oletko kiinnostunut

  • Itsesi kehittämisestä ja kouluttamisesta
  • Oppimaan johtajuutta
  • Projektijohtamisesta ja projektinhallinnasta
  • Yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta
  • Mahdollisuudesta kansainväliseen toimintaan
  • Oppimaan työ- ja opiskeluelämässä hyödyllisiä taitoja
  • Verkostoitumaan ammatillisesti
  • Tutustumaan uusiin ihmisiin ja ystäviin
  • Hauskanpidosta

Mikäli vastaisit kyllä joihinkin edellä mainituista, tervetuloa tutustumaan toimintaamme! Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä.

Tutustu nuorkauppakamaritoimintaan

Voit tutustua Ylä-Savon nuorkauppakamaritoimintaan koejäsenenä. Koejäsenenä sinulla on samat osallistumismahdollisuudet kuin varsinaisella jäsenellä kamarin omiin tapahtumiin, alueellisiin, kansallisiin sekä kansainvälisiin tapahtumiin.

Koejäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden selvittää, onko nuorkauppakamaritoiminta juuri sinulle sopiva harrastusmuoto. Varoitus! Se voi viedä mennessään. Ihmisiä on ystävystynyt, kouluttautunut, saanut uusia työuria ja perustanut perheitä sekä luonut uusia, ympäristöönsä tai koko yhteiskuntaan vaikuttavia asioita.

Laita meille sähköpostia osoitteeseen jcylasavo@gmail.com tai täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä. Jäsentiedot tulevat vain Ylä-Savon Nuorkauppakamarin hallituksen tietoon. Jäsenrekisteriimme tietosi siirtyvät vain jos sinut valitaan koejäseneksi.

Koejäsenaika on maksullinen kuten varsinainenkin jäsenyys. Koejäsenmaksu on noin 50 % varsinaisesta jäsenmaksusta.

» Onko Nuorkauppakamari tarkoitettu minulle?

KYLLÄ! Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

» Onko Nuorkauppakamari kansainvälinen?

KYLLÄ! Kansainvälisyys on jokaisen nuorkauppakamarilaisen etuoikeus, osa arkea. Järjestömme tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Ole rohkea ja lähde mukaan mielenkiintoiseen kansainväliseen toimintaan!

» Oppiiko Nuorkauppakamarissa johtajuutta?

KYLLÄ! Nuorkauppakamarissa voit oppia johtajuutta käytännönläheisesti. Meillä elämäntapana on johtajuus. Nuorkauppakamari tarjoaa mahdollisuuksia oppia johtamista ja organisointia paikallisesti, alueellisesti, valtakunnallisesti tai jopa kansainvälisesti.

» Kouluttaako Nuorkauppakamari?

KYLLÄ! Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa jäsenilleen koulutusta paikallisella, kansallisella ja kansainvlisellä tasolla. Koulutusten sisällöt vaihtelevat markkinoinnista, esitystaidon koulutuksesta, ryhmätyömenetelmistä, johtamisesta, viestinnästä ja projekteistä moniin muihin aiheisiin. Koulutusta tapahtuu erittäin paljon etäyhteyksien avulla.

» Tutustuuko Nuorkauppakamaritoiminnassa uusiin ihmisiin?

KYLLÄ! Viisituhatta suomalaista muodostaa oman verkostonsa, missä tavataan erilaisissa yhteyksissä ja tehdään yhdessä projekteja ja verkostoidutaan. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja vuosien aikana syntyneet suhteet.

» Onko Nuorkauppakamarissa hauskaa?

KYLLÄ! Sen lisäksi että Nuorkauppakamari kehittää ja kouluttaa, on nuorkauppakamaritoiminta ennen kaikkea hauskaa! Nuorkauppakamarissa ei ole tylsää etkä ole yksin!

» Voinko liittyä Nuorkauppakamariin?

KYLLÄ! Kyllä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen jcylasavo ”at” gmail.com, niin otamme sinuun yhteyttä. Valitsemme jäsenyydestä kiinnostuneet koejäseniksemme. Koejäsenyyden aikana pääset osallistumaan kaikkiin nuorkauppakamaritapahtumiin paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.